escut dels Torms bandera de Catalunya

Salutació de l'alcalde

Apreciats i apreciades internàutes,

Vull donar-vos la benvinguda al lloc web de l'ajuntament dels Torms, un espai que tot just encetem i que serà, a partir d'ara, la finestra on podreu trobar-nos des d'arreu i que ens servirà per estar més a prop de vosaltres.

Gràcies a Internet i a les grans possibilitats que ofereix, mai els horitzons han estat tant oberts. La informació, els intercanvis i les interconnexions que ens proporciona estan, ara per ara, tant arrelades en la cultura actual que gairebé no es conceb una sense les altres. Endollar l'ordinador és avui per avui sinònim d'endollar-se al món, de reduir les distàncies entre els homes i les dones d'arreu.

No volem, doncs, deixar passar l'oportunitat de posar a l'abast dels internàutes el nostre lloc. Donar-nos a conèixer com a poble, com a entorn natural i paisatgístic de gran riquesa en flora i fauna, els nostres bens culturals i gastronòmics, les nostres tradicions i el nostre tarannà.

També és una oportunitat de futur, i no només per a nosaltres. La voluntat municipal d'integrar petita indústria, fonamentalment agroalimentària, i medi ambient, pot animar a petites empreses a instal·lar-se entre nosaltres i contribuir a un mutu desenvolupament econòmic.

Des d'aquí us convido, doncs, a visitar el nostre web, i si us agrada el que veieu no dubteu a venir, hi sereu benvinguts.