phone 973-128-190
email cooperativa@elstorms.cat
LA COOPERATIVA

La cooperativa del camp Els Torms va ser fundada el 1951, gràcies a les inquietuds d’una sèrie de pagesos del poble, que veient com no treien profit de les seves collites, van decidir ,en un acte de valentia, comprar un molí d’oli que hi havia al poble, i gestionar-se la producció ells mateixos.

Gràcies a aquest esforç i a l’esforç que generació rera generació s’ha mantingut, hem decidit donar un pas més, i treure al mercat l’Olier, l’oli de la cooperativa Camp i Secció de Crèdit dels Torms.

L’olier és el fruit de l’esforç dels pagesos i pageses dels Torms.


ELS NOSTRES PRODUCTES
EL NOSTRE OLI

 

icon OLI DE PRIMERA QUALITAT

L’olier és un oli sotmès a rigorosos controls de producció i elaboració, controlem l’oliva des que és a l’arbre, durant el procés de recol·lecció, durant el procés de molturació i fins que arriba al nostre consumidor en forma d’oli de primera qualitat. La mòlta segueix un procès que preserva totes les propietats naturals del fruit, el resultat de tot això és l’Olier, un suc de fruita natural i de la nostra terra.


icon UN PRODUCTE DE PROXIMITAT

L’olier és un producte autòcton i de proximitat, fruit de l’esforç dels pagesos i pageses dels Torms. L’oli d’oliva és un aliment equilibrat molt important en la dieta mediterrània. Però no tots els olis són iguals, la seva qualitat, sabor i aroma estan en funció de les varietats d’oliva, el clima, el sòl i la forma de recol·lecció.


icon D'EXCEL·LENTS CARACTERÍSTIQUES

L'oli d'oliva verge extra l’Olier és considerat de categoria superior perquè s'obté a partir d’ olives arbequines per procediments mecànics, amb la qual cosa s’aconsegueix un oli amb excel·lents característiques organolèptiques i que es pot consumir directament amb tota la seva aroma i sabor. L’olier és un oli indispensable en la nostra cuina en cru per amanides i plats freds, però també per fregits i fins i tot per postres.EL PROCÉS D'ELABORACIÓ
  • Treballar la terraEls agricultors i agricultores dels Torms, durant l'any cuiden i treballen les terres amb l'objectiu de que quan arribi el temps de recol·lecció, el fruit produït tingui la millor qualitat
  • Recol·leccióQuant arriba el novembre, i amb ell les primeres boires, comença el procés de recol·lecció, amb tècniques que garanteixen l'arribada del fruit en òptimes condicions a la cooperativa.
  • NetejaQuan les olives arriben a la cooperativa, una ventadora separa les fulles i els brots. Tot seguit es renten per eliminar les impureses i passen al procès de molturació.
  • wowslider.netLes olives es molturen a baixes temperatures per garantir les característiques organolèptiques i químiques. Per mitjà d'un procès de decantació es separa l'oli i es guarda en dipòsits d'emmagatzematge.
  • EnvasatFinalment l'oli s'envasa i ja està apunt per satisfer els paladars dels seus consumidors.
Treballar la terra1 Recol·lecció2 Neteja3 Molturació4 Envasat5
http://wowslider.net/ by WOWSlider.com v8.7
ENTORN

El poble d'Els Torms es troba situat sobre un turó de la vall Major, a 476 metres d'altitud, a la comarca de Les Garrigues, amb una població d'uns 200 habitants.

La principal activitat de la vila és l'agricultura i la ramaderia, on destaquen els seus cultius d'olivera, ametller i fruiters.

En el paissatge Garriguenc, hi domina el cultiu de l'olivera, enmig de paisatges de boscos de pi blanc, matoll, conreus de cereal i plantes aromàtiques. L'entorn que envolta les nostres oliveres dóna a l'oli d'oliva unes característiques especials impossibles de trobar en cap altra zona del món.


CONTACTA AMB NOSALTRES
Ens pot trobar al C/Mestre Benet, 2 dels Torms (Lleida)

Posi's en contacte amb nosaltres:

icon 1C/Mestre Benet, 2 - Els Torms - Lleida

icon 2973-128-190

icon 3www.elstorms.cat/cooperativa

© 2017 - Cooperativa dels Torms

Avís legal